Język metadanych
Biotechnologiczne aspekty produkcji i wykorzystania glonu spiruliny jako źródła białka
Inny tytuł:Spirulline as protein source: biotechnological aspects
Twórca: Wydawca:Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Data wydania/powstania: Opis:Na stronie 25 dodano "Nowości" - "Zasiewy podwójnie ulepszonych odmian rzepakuw krajach EWG"
Temat i słowa kluczowe: Abstrakt:Chernical composition (proteins, lipids, carbohydrates, minerals, vitamins etc.) of a multicellular (alga). Spirulline has been reported. Industrial installations for mass cultivation are described and the technology for utilization of dry biomass In food and fodder production is outlined.
Czasopismo/Seria/cykl:Biotechnologia, vol.4-3, 6-5(1990)-.
Tom: Zeszyt: Strona pocz.: Strona końc.: Typ zasobu: Szczegółowy typ zasobu: Format: Identyfikator zasobu: Źródło:Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Język: Język streszczenia: Zakres czasowy: Prawa:Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Zasady wykorzystania: Digitalizacja:Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Lokalizacja oryginału:Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Dofinansowane ze środków: Dostęp: