Język metadanych
Spirulline as protein source: biotechnological aspects
Inny tytuł:Spirulline as protein source: biotechnological aspects
Twórca: Wydawca:Committee on Biotechnology PAS ; Institute of Bioorganic Chemistry PAS
Data wydania/powstania: Opis:Na stronie 25 dodano "Nowości" - "Zasiewy podwójnie ulepszonych odmian rzepakuw krajach EWG"
Temat i słowa kluczowe: Abstrakt:Chernical composition (proteins, lipids, carbohydrates, minerals, vitamins etc.) of a multicellular (alga). Spirulline has been reported. Industrial installations for mass cultivation are described and the technology for utilization of dry biomass In food and fodder production is outlined.
Czasopismo/Seria/cykl:Biotechnologia, vol.4-3, 6-5(1990)-.
Tom: Zeszyt: Strona pocz.: Strona końc.: Typ zasobu: Szczegółowy typ zasobu: Format: Identyfikator zasobu: Źródło:Library of Institute of Bioorganic Chemistry PAS
Język: Język streszczenia: Zakres czasowy: Prawa:Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license
Zasady wykorzystania: Digitalizacja:Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science
Lokalizacja oryginału:Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science
Dofinansowane ze środków: Dostęp: