Struktura obiektu
Tytuł:

Spirulline as protein source: biotechnological aspects

Inny tytuł:

Spirulline as protein source: biotechnological aspects

Twórca:

Czapiński, Janusz

Wydawca:

Committee on Biotechnology PAS ; Institute of Bioorganic Chemistry PAS

Data wydania/powstania:

1989

Opis:

Na stronie 25 dodano "Nowości" - "Zasiewy podwójnie ulepszonych odmian rzepakuw krajach EWG"

Temat i słowa kluczowe:

biotechnology

Abstrakt:

Chernical composition (proteins, lipids, carbohydrates, minerals, vitamins etc.) of a multicellular (alga). Spirulline has been reported. Industrial installations for mass cultivation are described and the technology for utilization of dry biomass In food and fodder production is outlined.

Czasopismo/Seria/cykl:

Biotechnologia, vol.4-3, 6-5(1990)-.

Tom:

4-3

Zeszyt:

6-5

Strona pocz.:

18

Strona końc.:

25

Typ zasobu:

Text

Szczegółowy typ zasobu:

Article

Format:

application/pdf

Identyfikator zasobu:

0860-7796

Źródło:

Library of Institute of Bioorganic Chemistry PAS

Język:

pol

Język streszczenia:

eng

Zakres czasowy:

1988-2010

Prawa:

Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license

Zasady wykorzystania:

Copyright-protected material. [CC BY-SA 4.0] May be used within the scope specified in Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license, full text available at:

Digitalizacja:

Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science

Lokalizacja oryginału:

Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science

Dofinansowane ze środków:

Operational Program Digital Poland, 2014-2020, Measure 2.3: Digital accessibility and usefulness of public sector information; funds from the European Regional Development Fund and national co-financing from the state budget.

Dostęp:

Open

×

Cytowanie

Styl cytowania: