Metadata language
Luksusowe smaki w doświadczeniu codziennym i retoryce potocznej
Twórca: Wydawca:Wydawnictwo Instytutu Filozofii i Socjologii PAN ; Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW
Miejsce wydania: Data wydania/powstania: Opis: Typ obiektu: Temat i słowa kluczowe:Kucharstwo -- antropologia kulturowa ; Posiłki -- antropologia kulturowa ; Smak -- antropologia kulturowa ; Żywność -- antropologia kulturowa
Czasopismo/Seria/cykl: Strona pocz.: Strona końc.: Typ zasobu: Szczegółowy typ zasobu: Identyfikator zasobu: Źródło:IFiS PAN, sygn. P.91421 ; click here to follow the link
Język: Prawa:Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Zasady wykorzystania:Zasób chroniony prawem autorskim. [CC BY-SA 4.0 Międzynarodowe] Korzystanie dozwolone zgodnie z licencją Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0, której pełne postanowienia dostępne są pod adresem: ; -
Digitalizacja:Instytut Filozofii i Socjologii Polskiej Akademii Nauk
Lokalizacja oryginału:Połączone biblioteki WFiS UW, IFiS PAN i PTF
Dofinansowane ze środków: Dostęp: