Object structure
Title:

Wpływ reszt kwasu N-acetyloneuraminowego na strukturę i niektóre właściwości kazeiny

Subtitle:

The influence of N-acetylneuraminic acid residues on the structure and some properties of casein

Creator:

Dziuba, Jerzy ; Minkiewicz, Piotr

Publisher:

Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN

Date issued/created:

1992

Subject and Keywords:

biotechnologia

Abstract:

The influence of N-acetyIneuraminic acid content on the colloidal state, susceptibility to enzymic action and heat stability of casein have been discussed. The presence of N-acetyIneuraminic acid residuesincreases the resistance of casein to enzymic action and heating.

Relation:

Biotechnologia, vol.18, 3 (1992)-.

Volume:

18

Issue:

3

Start page:

21

End page:

29

Resource type:

Tekst

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

0860-7796 ; IChB B-14

Source:

Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Temporal coverage:

1988-2010

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Terms of use:

-

Digitizing institution:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Access:

Otwarty

×

Citation

Citation style: