Metadata language
Wpływ reszt kwasu N-acetyloneuraminowego na strukturę i niektóre właściwości kazeiny
Subtitle:The influence of N-acetylneuraminic acid residues on the structure and some properties of casein
Creator:Dziuba, Jerzy ; Minkiewicz, Piotr
Publisher:Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Date issued/created: Subject and Keywords: Abstract:The influence of N-acetyIneuraminic acid content on the colloidal state, susceptibility to enzymic action and heat stability of casein have been discussed. The presence of N-acetyIneuraminic acid residuesincreases the resistance of casein to enzymic action and heating.
Relation:Biotechnologia, vol.18, 3 (1992)-.
Volume: Issue: Start page: End page: Resource type: Detailed Resource Type: Format: Resource Identifier: Source:Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Language: Language of abstract: Temporal coverage: Rights:Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Terms of use: Digitizing institution:Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Original in:Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Projects co-financed by: Access: