Metadata language
Produktywność i wydajność drożdżowej fermentacji cytrynowej w różnych systemach hodowlanych
Inny tytuł:Productivity and yield of citrate fermentation by yeast in various cultivationsystems
Twórca:Wojtatowicz, Maria ; Rymowicz, Waldemar
Wydawca:Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Data wydania/powstania: Temat i słowa kluczowe: Abstrakt:Citric acid was produced by yeast strain Yarrowia lipolytica A-101 in three various cultivationsystems: batch, fed-batch and semicontinuous culture with cells recycling.
Czasopismo/Seria/cykl:Biotechnologia, vol.29, 2 (1995)-.
Tom: Zeszyt: Strona pocz.: Strona końc.: Typ zasobu: Szczegółowy typ zasobu: Format: Identyfikator zasobu: Źródło:Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Język: Język streszczenia: Zakres czasowy: Prawa:Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Zasady wykorzystania: Digitalizacja:Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Lokalizacja oryginału:Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Dofinansowane ze środków: Dostęp: