Metadata language
Kurdlan — struktura, właściwości, wykorzystanie
Subtitle:Kurdlan — struktura, właściwości, wykorzystanie
Creator:Turkiewicz, Marianna ; Czub, Wojciech
Publisher:Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Date issued/created: Type of object: Subject and Keywords: Abstract:Curdlan, a bacterial (3-(l —> 3)-glucan produced by some strains of Alcaligenes Jaecalis andAgrobacterium, forms thermoplastic gels, stable at pH from 3 to 9,5 and up to 140-160'C. Thispaper describes biosynthetic pathways, molecular structure and properties of this polysaccharide,and also discusses the possibilities of its applications, mainly in food industry.
Relation:Biotechnologia, vol.38, 3 (1997)-.
Volume: Issue: Start page: End page: Resource type: Detailed Resource Type: Format: Resource Identifier: Source:Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Language: Language of abstract: Temporal coverage: Rights:Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Terms of use: Digitizing institution:Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Original in:Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Projects co-financed by: Access: