Metadata language
Chemiczne metody izolacji białek z komórek drożdży spożywczych
Subtitle:Chemiczne metody izolacji białek z komórek drożdży spożywczych
Creator: Publisher:Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Date issued/created: Subject and Keywords: Abstract:The paper presents the problem of protein isolation from yeasts cells using alkaline extractionand chemical modification of protein. The influence of these procedures on functional properties,amino acids level, nutritional value and enzyme digestibility is discussed.
Relation:Biotechnologia, vol.45, 2 (1999)-.
Volume: Issue: Start page: End page: Resource type: Detailed Resource Type: Format: Resource Identifier: Source:Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Language: Language of abstract: Temporal coverage: Rights:Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Terms of use: Digitizing institution:Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Original in:Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Projects co-financed by: Access: