Struktura obiektu
Tytuł:

Chemiczne metody izolacji białek z komórek drożdży spożywczych

Inny tytuł:

Chemiczne metody izolacji białek z komórek drożdży spożywczych

Twórca:

Stasińska, Bożena

Wydawca:

Committee on Biotechnology PAS ; Institute of Bioorganic Chemistry PAS

Data wydania/powstania:

1999

Temat i słowa kluczowe:

biotechnology

Abstrakt:

The paper presents the problem of protein isolation from yeasts cells using alkaline extractionand chemical modification of protein. The influence of these procedures on functional properties,amino acids level, nutritional value and enzyme digestibility is discussed.

Czasopismo/Seria/cykl:

Biotechnologia, vol.45, 2 (1999)-.

Tom:

45

Zeszyt:

2

Strona pocz.:

120

Strona końc.:

130

Typ zasobu:

Text

Szczegółowy typ zasobu:

Article

Format:

application/pdf

Identyfikator zasobu:

0860-7796 ; IChB B-41

Źródło:

Library of Institute of Bioorganic Chemistry PAS

Język:

pol

Język streszczenia:

eng

Zakres czasowy:

1988-2010

Prawa:

Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license

Zasady wykorzystania:

Copyright-protected material. [CC BY-SA 4.0] May be used within the scope specified in Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license, full text available at:

Digitalizacja:

Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science

Lokalizacja oryginału:

Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science

Dofinansowane ze środków:

Operational Program Digital Poland, 2014-2020, Measure 2.3: Digital accessibility and usefulness of public sector information; funds from the European Regional Development Fund and national co-financing from the state budget.

Dostęp:

Open

×

Cytowanie

Styl cytowania: