Język metadanych
Chemiczne metody izolacji białek z komórek drożdży spożywczych
Inny tytuł:Chemiczne metody izolacji białek z komórek drożdży spożywczych
Twórca: Wydawca:Committee on Biotechnology PAS ; Institute of Bioorganic Chemistry PAS
Data wydania/powstania: Temat i słowa kluczowe: Abstrakt:The paper presents the problem of protein isolation from yeasts cells using alkaline extractionand chemical modification of protein. The influence of these procedures on functional properties,amino acids level, nutritional value and enzyme digestibility is discussed.
Czasopismo/Seria/cykl:Biotechnologia, vol.45, 2 (1999)-.
Tom: Zeszyt: Strona pocz.: Strona końc.: Typ zasobu: Szczegółowy typ zasobu: Format: Identyfikator zasobu: Źródło:Library of Institute of Bioorganic Chemistry PAS
Język: Język streszczenia: Zakres czasowy: Prawa:Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license
Zasady wykorzystania: Digitalizacja:Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science
Lokalizacja oryginału:Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science
Dofinansowane ze środków: Dostęp: