Struktura obiektu
Tytuł:

Classic techniques for improvement of industrial yeast strains: Part I - Construction ofethanol-resistant and osmophilic industrial strains of Saccharomyces cerevisiae hy electrofusion

Inny tytuł:

Classic techniques for improvement of industrial yeast strains: Part I - Construction ofethanol-resistant and osmophilic industrial strains of Saccharomyces cerevisiae hy electrofusion

Twórca:

Salek, Anna Teresa

Wydawca:

Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN

Data wydania/powstania:

2002

Temat i słowa kluczowe:

biotechnologia

Abstrakt:

The effective production of biomass or ethanol in industrial media of highosmolality requires new yeast strains. The present work focused on the development of such strains.

Czasopismo/Seria/cykl:

Biotechnologia, vol.56, 1 (2002)-.

Tom:

56

Zeszyt:

1

Strona pocz.:

153

Strona końc.:

174

Typ zasobu:

Tekst

Szczegółowy typ zasobu:

Artykuł

Format:

application/pdf

Identyfikator zasobu:

0860-7796 ; IChB B-52

Źródło:

Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN

Język:

eng

Język streszczenia:

eng

Zakres czasowy:

1988-2010

Prawa:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Zasady wykorzystania:

-

Digitalizacja:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Lokalizacja oryginału:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Dofinansowane ze środków:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Dostęp:

Otwarty

×

Cytowanie

Styl cytowania: