Object structure
Title:

Charakterystyka listeriobójczych bakteriocyn klasy IIa bakterii fermentacji mlekowej

Subtitle:

Characterization of antilisterial class IIa bacteriocins produced by lactic acid bacteria

Creator:

Sip, Anna ; Więckowicz, Michał ; Krasowska, Maria

Publisher:

Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN

Date issued/created:

2009

Subject and Keywords:

biotechnologia

Abstract:

In the paper class Ila bacteriocins were described and the microorganisms capable of their synthesis were cited. Physicochemical properties and biological activity of class Ila bacteriocins were characterized in detail with attention paid to similarities in their structure. The mechanism of bactericidal action of that class of bacteriocins and genetic background of their biosynthesis were also elucidated.

Relation:

2009 ; Biotechnologia, vol.86, 3 (2009)-.

Volume:

86

Issue:

3

Start page:

111

End page:

128

Resource type:

Tekst

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

0860-7796 ; IChB B-81

Source:

Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Temporal coverage:

2009

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Terms of use:

-

Digitizing institution:

Instytut Chemii Bioorganiczneji Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Instytut Chemii Bioorganiczneji Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Access:

Otwarty

×

Citation

Citation style: