Object structure
Title:

The jumping spiders of the Ethiopian region. Part 2, New species of Aelurillus, Langona, Phlegra, Stenaelurillus (Araneae, Salticidae) from Kenya and Tanzania

Subtitle:

Annales Zoologici / Museum and Institute of Zoology Polish Academy of Sciences, vol. 45 ; New speciesf Aelurillus, Langona, Phlegra, Stenaelurillus (Araneae, Salticidae) from Kenya and Tanzania

Creator:

Próchniewicz, Maciej ; Hęciak, Stefania

Contributor:

Muzeum i Instytut Zoologii Polskiej Akademii Nauk

Publisher:

Muzeum i Instytut Zoologii Polskiej Akademii Nauk

Place of publishing:

Warszawa

Date issued/created:

1994

Description:

Na s. red. błedny ISSN 0001-6454 ; Bibliogr. s. 40-41 ; S. 33-41 : il. ; 24 cm

Type of object:

Czasopismo/Artykuł

Subject and Keywords:

jumping spiders ; Araneae ; Salticidae ; Aelurillus ; Langona ; Phlegra ; Stenaelurillus ; Kenya ; Tanzania

Relation:

Annales Zoologici

Volume:

45

Issue:

4

Start page:

33

End page:

41

Resource type:

Tekst

Detailed Resource Type:

Artykuł naukowy oryginalny

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

83-85192-38-7

Source:

MiIZ PAN, sygn. patrz sygn. czas. P.255, Vol.45 ; MiIZ PAN, sygn. patrz sygn. czas. P.4314, Vol.45 ; click here to follow the link

Language:

eng

Language of abstract:

eng

Rights:

Prawa zastrzeżone - dostęp ograniczony

Terms of use:

Zasób chroniony prawem autorskim. Korzystanie dozwolone wyłącznie na terminalach Muzeum i Instytutu Zoologii PAN w zakresie określonym przez przepisy o dozwolonym użytku.

Digitizing institution:

Muzeum i Instytut Zoologii Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Biblioteka Muzeum i Instytutu Zoologii PAN

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka, lata 2010-2014, Priorytet 2. Infrastruktura strefy B + R ; Unia Europejska. Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

Access:

Zamknięty

This publication is protected by copyright. Access to its digital version is possible on computer terminals in the institution that shares it.
×

Citation

Citation style: