Metadata language
Archeologia Polski T. 41 (1996) Z. 1-2 ; The consumption of meat in Medieval and post-Medieval Poland in the light of the archaeological evidence
Creator: Contributor:Kurach, Beata ; Barford, Paul : Tł.
Publisher:Instytut Archeologii i Etnologii Polskiej Akademii Nauk
Place of publishing: Date issued/created: Description:S. 139-167 : il., tab. ; 25 cm ; Bibliogr. s. 161-166 ; Streszcz. w j. ang.
Type of object: Subject and Keywords:średniowiecze-o. nowożytny -- Polska ; konsumpcja mięsa w średniowieczu-o. nowożytnym ; archeozoologia ; gatunki zwierząt ; wykaz stanowisk archeologicznych -- Polska
Relation: Volume: Issue: Start page: End page: Resource type: Detailed Resource Type: Format: Resource Identifier: Source:IAiE PAN, sygn. P 320 ; IAiE PAN, sygn. P 319 ; IAiE PAN, sygn. P 321 ; click here to follow the link
Language: Rights:Prawa zastrzeżone - dostęp ograniczony
Terms of use: Digitizing institution:Instytut Archeologii i Etnologii Polskiej Akademii Nauk
Original in:Biblioteka Instytutu Archeologii i Etnologii PAN
Projects co-financed by:Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka, lata 2010-2014, Priorytet 2. Infrastruktura strefy B + R ; Unia Europejska. Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego
Access: