Metadata language
Ryby na stołach królewskich, szlacheckich, mieszczańskich i klasztornych oraz w kotłach żołnierskich w Polsce średniowiecznej i wczesnonowożytnej ; Fasciculi Archaeologiae Historicae. Fasc. 24 (2011)
Creator: Contributor:Poklewska-Parra, Zuzanna : Tł.
Publisher:Institute of Archaeology and Ethnology of Polish Academy of Sciences ; Polish Academy of Sciences. Łódź Branch
Place of publishing: Date issued/created: Description:S. 49-56 : il. ; 29 cm ; Bibliogr. przy tekście ; Streszcz. w j. polskim
Type of object: Subject and Keywords:średniowiecze-o. nowożytny wczesny -- Polska ; ryby w średniowieczu-early modern period ; hodowla ryb w sztucznych zbiornikach wodnych ; konsumpcja ryb w średniowieczu-o. nowożytnym wczesnym ; ryby - pożywienie ; wiedza o rybach w średniowieczu-o. nowożytnym wczesnym
Resource type: Detailed Resource Type: Format: Source:IAiE PAN, sygn. P III 348 ; IAiE PAN, sygn. P III 349 ; IAiE PAN, sygn. P III 368 ; click here to follow the link
Language: Rights:Prawa zastrzeżone - dostęp nieograniczony
Terms of use: Digitizing institution:Instytut Archeologii i Etnologii Polskiej Akademii Nauk
Original in:Biblioteka Instytutu Archeologii i Etnologii PAN
Projects co-financed by:Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka, lata 2010-2014, Priorytet 2. Infrastruktura strefy B + R ; Unia Europejska. Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego
Access: