Object structure
Title:

Roślinne białka charakteryzujące się słodkim smakiem oraz modyfikujące smak

Subtitle:

Roślinne białka charakteryzujące się słodkim smakiem oraz modyfikujące smak

Creator:

Szwacka, Maria ; Malepszy, Stefan

Publisher:

Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN

Date issued/created:

1998

Subject and Keywords:

biotechnologia

Abstract:

This work reviews the plant proteins which stimulate the sweet receptor in humans andprimates. Identification of the sweet site of thaumatin is a promising target. Thaumatin as asweetener and flavor enhancer has been used in a wide range of foods. Some of recombinantsweet proteins have been expressed in microbes below economically viable levels. Significanceof high-quality production of sweet proteins in higher plant is discussed. Thaumatin and thaumatin-related family have been characterized

Relation:

Biotechnologia, vol.40, 1 (1998)-.

Volume:

40

Issue:

1

Start page:

65

End page:

82

Resource type:

Tekst

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

0860-7796 ; IChB B-36

Source:

Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Temporal coverage:

1988-2010

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Terms of use:

-

Digitizing institution:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Access:

Otwarty

×

Citation

Citation style: