Object structure
Title:

Wzrost i aktywność fermentacyjna drożdży Saccharomyces cerevisiae w obecności toksyny killerowej

Subtitle:

Wzrost i aktywność fermentacyjna drożdży Saccharomyces cerevisiae w obecności toksyny killerowej

Creator:

Drewicz, Ewa ; Kręgiel, Dorota ; Oberman, Helena

Publisher:

Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN

Date issued/created:

1999

Subject and Keywords:

biotechnologia

Abstract:

Killer yeasts or killer resistant yeasts can be used as starter cultures in fermentative industries to prevent the environments from contamination by wild yeasts. The aim of the work wasto investigate the effect of killer yeasts of Saccharomyces cerevisiae T158C, producer of K1 killertoxin, on the wine yeasts Saccharomyces cerevisiae Wll, producer of K2 killer toxin, and W6strain which was sensitive to both toxins.

Relation:

Biotechnologia, vol.45, 2 (1999)-.

Volume:

45

Issue:

2

Start page:

25

End page:

37

Resource type:

Tekst

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

0860-7796 ; IChB B-41

Source:

Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Temporal coverage:

1988-2010

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Terms of use:

-

Digitizing institution:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Access:

Otwarty

×

Citation

Citation style: