Język metadanych
Suitability of thermostable enzymes for improvment of starch processing
Inny tytuł:Suitability of thermostable enzymes for improvment of starch processing
Twórca:Synowiecki, Józef ; Grzybowska, Beata
Wydawca:Committee on Biotechnology PAS ; Institute of Bioorganic Chemistry PAS
Data wydania/powstania: Temat i słowa kluczowe: Abstrakt:Commercial processing ofstarch to mono-and oligosaccharides depends onthe availability and properties of the applied enzymes such as a-amylase, glucoamylase, a-glucosidase and xylose isomerase. Each of these enzymes has adifferent pH and temperature optimum for use. Therefore starch processing iscarried out in the stages of liquefaction, saccharification, and isomerisation.This article discusses the application ofthermostable enzymes leading to higherquality products and lower production costs caused by the simplification of theprocessing.
Czasopismo/Seria/cykl:Biotechnologia, vol.53, 2 (2001)-.
Tom: Zeszyt: Strona pocz.: Strona końc.: Typ zasobu: Szczegółowy typ zasobu: Format: Identyfikator zasobu: Źródło:Library of Institute of Bioorganic Chemistry PAS
Język: Język streszczenia: Zakres czasowy: Prawa:Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license
Zasady wykorzystania: Digitalizacja:Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science
Lokalizacja oryginału:Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science
Dofinansowane ze środków: Dostęp: