Język metadanych
Present status of biotechnology of rye (Secale cereale L.)
Inny tytuł:Present status of biotechnology of rye (Secale cereale L.)
Twórca:Bolesta, Elżbieta ; Rybczyński, Jan J.
Wydawca:Committee on Biotechnology PAS ; Institute of Bioorganic Chemistry PAS
Data wydania/powstania: Temat i słowa kluczowe: Abstrakt:This review paper covers the results of tissue culture and biotechnology ofrye (Secale cereale L.) published between 1990 and 2000. The following subjectswere raised: somatic embryogenesis, haploid production, intergenetic hybridisation and transformation. Upon conclusion of all the results published to date,we may say that the progress of biotechnology in the case of rye is very limitedin comparison to other cereals. However, a lot of work and efforts were involved to obtain the aforementioned result. Taking into account the progress inplant genetics and molecular biology, the authors deeply believe that the NewMillennium will bring a brake-through in rye biotechnology.
Czasopismo/Seria/cykl:Biotechnologia, vol.55, 4 (2001)-.
Tom: Zeszyt: Strona pocz.: Strona końc.: Typ zasobu: Szczegółowy typ zasobu: Format: Identyfikator zasobu: Źródło:Library of Institute of Bioorganic Chemistry PAS
Język: Język streszczenia: Zakres czasowy: Prawa:Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license
Zasady wykorzystania: Digitalizacja:Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science
Lokalizacja oryginału:Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science
Dofinansowane ze środków: Dostęp: