Dostarczanie nadwyżek żywności najuboższej ludności UE - Agencja Rynku Rolnego (Instytut Rozwoju Wsi i Rolnictwa Polskiej Akademii Nauk, 2012)
Informacja Agencji Rynku Rolnego dot. udziału w programie „Dostarczanie nadwyżek żywności najuboższej ludności Unii Europejskiej”.