Wnioski i zalecenia wynikające z badań prowadzonych w IRWiR w 2011 roku - Zawalińska, Katarzyna (Instytut Rozwoju Wsi i Rolnictwa Polskiej Akademii Nauk, 2012)
Opracowanie zostało przygotowane na podstawie badań statutowych z 2011 roku.