Sprawozdanie z konferencji „Założenia i realizacja edukacji wspieranej nowymi technologiami komunikacyjno-informacyjnymi” - Pokorska, Anna (Instytut Rozwoju Wsi i Rolnictwa Polskiej Akademii Nauk, 2012)
Sprawozdanie z konferencji „Założenia i realizacja edukacji wspieranej nowymi technologiami komunikacyjno-informacyjnymi”.