Prognozowanie pomyślnej przyszłości dla obszarów wiejskich w globalizującym się świecie – XII Światowy Kongres Socjologii Wsi, Goyang 2008 - Proń-Nowak, Natalia (Instytut Rozwoju Wsi i Rolnictwa Polskiej Akademii Nauk, 2009)
Prognozowanie pomyślnej przyszłości dla obszarów wiejskich w globalizującym się świecie – XII Światowy Kongres Socjologii Wsi, Goyang 2008.